MODA

Çağla Şıkel İlk Kez Milla By Trendyol İçin Tasarladı!

Çağla Şikel, Milla by trendyol markası için hazırladığı, ”ÇAĞLAXMİLLA” koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Çağla Şıkel İlk Kez Milla By Trendyol İçin Tasarladı!
 

Koleksiyon 5 Mayıs 2015 tarihi itibariyle ilk kez Modagram.com’da satışa sunuldu.

Şehirli, çalışan, sosyal ve dinamik kadınlardan ilham alınarak hazırlanan birbirinden özel koleksiyonları ile Milla by trendyol, Çağla Şıkel ile birlikte ÇağlaXMilla adını verdiği özel bir koleksiyon hazırladı. Bir kadının yaz ayları boyunca istediği ürünleri kalite ve trend ile birleştiren koleksiyonun lansmanı, 5 Mayıs Salı günü Happily Ever After’da gerçekleştirildi. Aynı gün Modagram.com üzerinden satışa çıkan ÇağlaXMilla koleksiyonu büyük ilgi gördü.

Beachwear, bikini, kimono, bluz, dantel etek, baskılı tshirtler, kloş midi boy etek, ispanyol paça pantolonlar, payetli üst ve deri ceketlerden oluşan koleksiyon, Çağla Şıkel’in bizzat hazırladığı kendi çizim ve desenleri ile hazırlandı. Beyaz, kırmızı, haki ve siyah tonların ağırlıklı olduğu koleksiyonda kadınlar, güpürler, payetler, krepler, süet ve şifonlarla gündüzden geceye kolaylıkla geçiş yapabilecek.

Geçtiğimiz aylarda Milla by trendyol’un marka yüzü olan Çağla Şıkel, Zen, Militer ve Gece konseptiyle objektif karşısına geçmişti. Şimdi kendi özgünlüğü ve moda birikimiyle hazırladığı koleksiyonunda püsküller, baskılar, payet ve nakışlarla yepyeni bir yolculuğa çıkarıyor bizleri.

Sizde farklı, stil sahibi ve kaliteli bu koleksiyonu kaçırmamak için Modagram.com’u takip etmeyi unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir