İLİŞKİLER

İlişkiniz Dışarıdan Nasıl Gözüküyor?

Sevgilinizle başbaşa bir yere gittiğinizde dikkatli olun. Size hizmet eden garson ya da resepsiyonist hareketlerinizi gözlemleyerek ilişkinizi değerlendiriyor olabilir.

Bir restorana gittiğinizde, yan masanızda oturan çiftlerin hareketlerini izlediğiniz oluyor mu? İtiraf etmek gerekirse, en sevdiğimiz şeylerden biri…

Sadece izleyerek veya dinleyerek, insanların ilişkileri hakkında yorumlar yapabilmek gerçekten de eğlenceli. Bu eğlenceyi yaşayan başka insanlar da yok değil. Garsonlar, barmenler veya resepsiyonistler çiftlerin etrafında saatlerini geçirip onların ilişkilerini analiz ediyor. Bu meslek gruplarından dört kişiyle konuştuk. Özel hayatlarını önemsediğimiz içinse isimlerini kendimize sakladık.

RESEPSİYONİST

Bavulun önemi:

“İlişkinin ilk günlerinde, çift otele genellikle iki ayrı bavulla gelir. Özellikle kadınların bavulları çok küçük olur. Bunun sebebi, karşılarındaki erkeğe “Bak yanıma ne kadar az giyecek alıyorum. Hiç de zor biri değilim. Bir hafta sonu tatili bu kadar kıyafet bana yeter” mesajı vermektir. Diğer bir taraftan, uzun süredir birlikte olan çiftlerse aynı bavulu paylaşırlar.
Her şey giyimde saklıdır:

Bir çiftin uyumunu giyim tarzlarından anlayabilirsiniz. Bazen otellerde verilen davetlere çift olarak katılanlardan birisi çok şık giyinmiş olurken, diğeri şort ve tişörtle geliyor. İşte o zaman o çiftin uyum içinde olmadığını anlıyoruz.

Oda servisi:

Aşık çiftler odadan çıkmamayı tercih ediyor. Bunun sebebi sadece sevişmeleri değil, odada DVD izleyip romantik saatler geçiriyorlar. Çünkü başbaşa olmaktan hoşlanıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir