Hande Doğandemir: Karizması olan kadın güzeldir

Hande Doğandemir: Karizması olan kadın güzeldir

“Sen de Gitme”, “Şubat” ve “Güneşi Beklerken” dizileriyle adını duyuran Hande Doğandemir, kısa süre önce “Racon”la ekranlara geldi. Şimdilerde yeni projelerle ilgileniyor ve boş zamanlarının tadını çıkarıyor. Elele dergisi, güzel oyuncuyla bir araya geldi, oyunculuktan güzellik sırlarına uzanan bir çizgide sohbet etti. İşte o röportaj…


Oyunculuk hayatınız nasıl başladı?


– Üniversiteyi bitirdikten sonra televizyon sektöründe çalışmaya başladım. Bir yandan da oyunculuk eğitimi alıyordum. Yoğun ve zor bir dönemdi ama doğru adımlar atmamı sağladı. Zaten yavaş yavaş başlamıştım, okuldan sonra da hızlandı o süreç.


“Sinemanın tadı çok başka”


Oyunculukla ilgili hedefleriniz neler? Özellikle canlandırmak istediğiniz bir rol var mı?


– Elbette hedeflerim var ama zor bir sektör ve şartlar onlara ulaşmaya ne kadar elverir bilemiyorum. Her zaman mutlu olacağım işlerde yer almak istiyorum. Bir zorunluluk değil, zevk için olsun istiyorum. Sinemanın tadı çok başka tabii, önceliğim her zaman sinema filmleri olacak. Alternatif projelerde yer almak beni her zaman heyecanlandırır.


“Karizması olan güzelliği seviyorum”


Güzellik kavramı sizin için neler ifade ediyor, güzel kadın olmanın kriterleri neler sizin için?


– Karizması olan güzelliği seviyorum. Güzelliğin bir orandan ve bizlere dayatılan kalıplardan çok enerjiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Karizması olan, kendine güvenen, kendini ifade edebilen kadınları güzel buluyorum.



“Cilt bakımımı evde yapıyorum”


Düzenli olarak profesyonel cilt bakımı yaptırıyor musunuz?


– Bu konuda biraz tembelim ama neyse ki cildim sorunlu değil. Bu yüzden profesyonel cilt bakımına çok ihtiyaç duymuyorum. Evde yaptığım temel bakım şu an için yeterli oluyor.


“Günlük hayatta makyaj yapmıyorum”


Makyajla aranız nasıl? Hangi tonları tercih ediyorsunuz?


– Eskiden makyaj yapmayı daha çok severdim, artık gerekmedikçe yapmamaya özen gösteriyorum. Zaten setlerde uzun saatler boyunca yüzümüzde kalan makyaj cildimizi yoruyor, o yüzden günlük hayatta makyaj yapmıyorum. Maskara ve ruj yeterli oluyor. Renk olarak toprak tonlarını seviyorum. Favorim ise ten rengi makyaj.


Küçük güzellik sırlarınız var mı; örneğin kısıtlı zamanda kurtarıcı olarak gördüğünüz yöntemler ya da ürünler?


– Cildimi mutlaka temiz tutuyorum. Her gece yıkayıp gece serumu kullanıyorum. Gün içinde nemlendiriyorum. Onun dışında yaptığım tek şey maskara ve ruj sürmek ama makyaj yapacak olursam gölgelendirmeyi tercih ediyorum ve ince bir eyeliner sürüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir