Genel

AVON TRULY RADIANT İLE İÇİNİZDEKİ IŞILTI CİLDİNİZE YANSISIN

127 yıldır güzellik dünyasına yön veren AVON, uygulandığı anda daha canlı bir cilt görünümüne kavuşturan yeni AVON Solutions Truly Radiant serisini kadınların beğenisine sunuyor. AVON Solutions ailesinin yepyeni üyesi, normal ciltler için geliştirilen Truly Radiant serisi doğadan gelen Aronia Böğürtleni ile cilt yenilenmesini destekler ve Optik inci Teknolojisi ile anında ışıltılı, pürüzsüz görünümlü bir cilt tonu kazandırır. Serinin yepyeni üyesi Renkli Nemlendirici SPF20, cildi nemlendirirken hafifçe renk verip kusursuz bir görünüm sağlıyor. Göz Çevresi Jeli göz çevresini canlandırıyor, Canlandırıcı Gündüz Kremi SPF15 uygulandığı anda ışıltılı bir cilt görünümü sağlıyor, Cilt Dokusunu Yenileyen Jel Gece Kremi pürüzsüz görünümlü bir ciltle güne başlama imkanı tanıyor.

 

AVON, yeni Truly Radiant Serisi ile yorgun ve donuk cilt görünümüne son veriyor. Kadınların içindeki ışıltıyı ciltlerine yansıtan seri, antioksidan, vitamin ve mineral bakımından zengin Aronia Böğürtleni ile cildin ışıltılı ve sağlıklı görünümünü ortaya çıkarmaya yardımcı olan Optik İnci Teknolojisi içeriyor.

 

Normal ve hassas ciltlerin kullanımına uygun olan AVON Truly Radiant Serisi’nde Cilt Görünümünü Düzgünleştirici Renkli Nemlendirici SPF20, Göz Çevresi Jeli, Canlandırıcı Gündüz Kremi SPF15 ve Cilt Dokusunu Yenileyen Jel Gece Kremi yer alıyor.

 

AVON Truly Radiant Cilt Görünümünü Düzgünleştirici Renkli Nemlendirici uygulandığı anda daha canlı bir cilt görünümü sağlıyor. Renkli nemlendirici tek başına veya makyaj bazı olarak kullanılabiliyor. İçeriğindeki renk pigmentleri cilt tonunu dengeliyor ve doğal bir parlaklık kazandırıyor.
AVON Truly Radiant Göz Çevresi Jeli, göz altı bölgesindeki torbalı görünüm ile mücadele ediyor. AVON Truly Radiant Canlandırıcı Gündüz Kremi SPF15 de anında ışıltılı bir cilt görünümü sağlıyor ve cildi, güneşin zararlı etkilerinden koruyor. AVON Truly Radiant Cilt Dokusunu Yenileyen Jel Gece Kremi ise yenilenmiş ve pürüzsüz bir cilt ile güne başlama imkanı veriyor.

 

Kampanya fiyat listesi

AVON Truly Radiant Cilt Görünümünü Düzgünleştirici Renkli Nemlendirici SPF20, 50 ml, 14 TL.

AVON Truly Radiant Göz Çevresi Jeli, 15 ml, 12,50 TL.

AVON Truly Radiant Canlandırıcı Gündüz Kremi SPF15, 50 ml, 14 TL.

AVON Truly Radiant Cilt Dokusunu Yenileyen Jel Gece Kremi, 50 ml, 14 TL.

AVON Truly Radiant Cilt Gorunumunu Duzgunlestirici Renkli Nemlendirici SPF20. AVON Truly Raidant Serisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir