EV DEKOR

Pratik mutfakların olmazsa olmaz 5 ürünü

Pratik-Soyucular

Günümüz şehir hayatında, iş yoğunluğu, sosyal hayat ve şehrin kalabalığı derken evlerde vakit geçirmeye, uzun uzun kahvaltılar edip, büyük sofralarda kalabalık akşam yemekleri yemeye pek vakit olmuyor. Hatta yemek yapmak bile çoğu zaman büyük bir zorluk gibi geliyor. Ancak pratik mutfak gereçleri bu zorluğu büyük ölçüde hafiflettiğini söyleyebiliriz. Bunun için önerilerimize kulak verebilirsiniz.

Pratik Soyucular

Mutfakta zaman kazanmak adına mükemmel seçenekler olan soyucular, patates, salatalık, domates gibi sebzelerden, kivi, elma gibi meyvelere kadar birçok yiyeceğin kabuğunu kısa zamanda soymanızı sağlar. En pratik mutfak gereçlerinden biri olan soyucuların, her mutfakta bulundurulmasını öneririz.

mutfak-makasi

Mutfak Makası

Yeri geldiğinde tavuğu parçalara ayırırken yeri geldiğinde de salatanıza maydanoz doğrarken tercih edebileceğiniz en sık kullanılan gereçlerden biri olan mutfak makası, size tahmin ettiğinizden daha büyük bir kolaylık sağlayacak.

Isıtıcı Ürünler

Hem çay kahve keyfinin hem de hızlı yemeklerin olmazsa olmaz ürünlerinden biri olan su ısıtıcılar, suyu çok kısa sürede kaynatır ve çorbaların, makarnaların kısa zamanda hazır olmasını sağlar. Hemen her yerde bulabileceğiniz pratik su ısıtıcılardan bir tane edinmenizi öneririz.isitici

Düzenleme Üniteleri

Mutfaklarda sadece yemek yaparken kullandığınız ürünlerin değil, mutfak aksesuarlarının da pratik olması daha rahat ve hızlı çalışmanıza imkan tanıyacaktır. Fayansa monte edilebilen düzenleyici üniteler, baharatlara, karıştırma kaşıkları, kepçe ve yemek kaşıklarına ev sahipliği yaparak sık kullandığınız mutfak gereçlerine kolay erişim imkanı sağlar. Bu açıdan hızınıza hız katacaktır.Duzenleme

Tezgah Üstü Ürünler

Yemek yaparken, yemek sonrasında tezgahın üstüne yapışan yiyecekleri temizlemekle uğraşmak, önemli bir vakit kaybıdır. Bunun yerine tezgahın üstüne kullanışlı altlıklardan serebilir, en lezzetli yemeklerinizi bu altlıklar üzerinde yapabilirsiniz. Tchibo’da silikon seçeneği ile sizlere sunulan altı kaymayan, üst kısmı da yapışmayan altlıklar kolay temizlenebilir oluşuyla da her mutfak için büyük bir fırsat!

tezgah-üstu

Lezzet Arttıran Ürünler

Bir mutfak gereci yemeğin lezzetini nasıl arttırır diye düşünmeyin. Ufak bir un eleği ile kekleriniz çok daha iyi kabarır, çırpma kabı sayesinde malzemeler birbirine çok daha iyi bir şekilde karışır. Unutmayın, elinizin her hareketi yemeğinizin lezzetinde bir değişime sebep olacaktır. Bunu pozitif yöne çevirmek de sizin elinizde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir