SEYEHAT

Yıldızlara enerji veren rotalar

Yıldızlara enerji veren rotalar

Tüm dünyanın gözleri önünde acılarını ve sevinçlerini yaşamak zorunda olan yıldızların, kendilerine gelmek ve enerji toplayıp yeniden ayağa kalkmak için tercih ettiği belirli rotalar var. Keyifli bir şekilde bu rotalarda zaman geçiren, yakınlarıyla eğlenen ve dinlenen yıldızlar daha sonra tüm güçlerini toplamış bir şekilde medyanın karşısına çıkıyor. İşte yıldızların kaçış rotaları…

SIENNA MILLER MALDİVLER

İngiliz oyuncu Sienna Miller, gel-gitli özel hayatıyla sık sık magazin basınının gündemine geliyor. Özellikle aşk hayatı hakkındaki dedikodulardan kaçmak için Miller’ın en sık tercih ettiği rota Maldivler… Hindistan’ın güneyinde bulunan ve bin 200 adadan oluşan bu ada cumhuriyetinde 86 ada ‘otel ada’ konseptiyle müşterilerini ağırlıyor.

HARRY STYLES HECKER ADASI

One Direction grubunun yakışıklısı Harry Styles, son dönemde en çok konuşulan müzisyenlerden biri… Her gittiği yer günlerce gazetelerde yer alan Styles’ın kafa dinlemek, enereji toplamak ve kalabalıktan kaçmak için tercih ettiği yer Richard Branson’ın sahibi olduğu Hecker Adası… Karayipler’de bulunan Britanya Virgin Adaları içinde yer alan bu özel ada, tek başına bir otel ve dinlence merkezi… 28 kişilik grupların rahatlıkla konakladığı adayı Styles gibi birçok ünlü isim tercih ediyor.

CHERYL FERNANDEZ VERSINI PHUKET

İngiliz şarkıcı Cheryl Fernandez Versini, albüm ve turne çalışmaları öncesinde enerji toplamak için Hint Okyanusu’ndaki Phuket’te tatil yapmayı tercih ediyor. Tayland’ın en büyük adası olan Phuket’te özellikle kız arkadaşlarıyla bir haftayı geçen tatiller yapan Versini, aşk hayatında aksilik yaşadığında ya da kariyerinde tökezlediğini hissettiğinde bu büyülü adaya kaçıp enerji veren atmosferini yaşamaya ihtiyaç duyduğunu söylüyor.

LINDSAY LOHAN MAUİ

Hollywood’un en problemli isimlerinden biri olan ve yaşadığı skandallarla sık sık gündeme gelen Lindsay Lohan’ın enerji toplama ve yenilenme rotası Hawai Takımadaları içinde yer alan Maui Adası. Özellikle kız kardeşini yanına alıp sadece güneşin ve kumsalın tadını çıkarmak istediğinde bu adaya gelmeyi tercih eden Lohan, adada sörf yapmayı ve sahilde dolaşmayı da çok sevdiğini söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir