TEKNOLOJİ

Samsung’tan devrim niteliğinde yenilik!

Samsung’tan devrim niteliğinde yenilik!

Şarj sorunundan kurtulamadığımız şu günlerde firmalar alternatif pil teknolojileri geliştirmeye devam ediyor. Esnek piller, hızlı şarj olan piller derkenSamsung bu konuda devrim niteliğinde bir adım attı. Firma, bileklik şeklindeki yeni pil teknolojisini duyurdu.

video haber Samsung Galaxy Note 5 inceleme Bu teknoloji şimdilik sadece akıllı saatler ve bileklikler için düşünülüyor. İddiaya göre akıllı saatlere ek olarak %50 pil ömrü sağlayabilen ürün, saatin kordonu şeklinde kullanılacak. Yani esnek ve ince olan ürünün pil olduğunu anlamak pek mümkün değil. Ancak firma bu bataryanın kapasitesi ve şarj olma süresi ile ilgili şimdilik bir bilgi paylaşmadı. Ürünün dayanıklılığı konusunda ise 50.000 kere tam olarak bükülebildiği bilgisi paylaşıldı.

0.3 mm kalınlığındaki bu yeni pil teknolojisi akıllı saatler dışında farklı alanlarda da kullanılabilir. Vücut ve yaşamsal aktivitelerin takip edilebildiği teknolojik kıyafetler, telefonlara ek kullanım ömrü sağlayan pilli kılıflar gibi alanlarda da bu yeni teknolojiyi görmemiz mümkün. b şimdilik çıkış tarihi ve fiyat bilgisi ile ilgili bir şey paylaşmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir