SİNEMA

Sarp Levendoğlu Şampiyonluk Maçına Hazır: Boksun Devlerinden ‘Deliormanlı’ya Destek!

Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF Pictures’ın yaptığı, senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” filminin Avrupa Şampiyonu boksörü Savaş Türkyılmaz karakterini canlandıracak olan Sarp Levendoğlu, Aralık ayında başlayacak çekimler için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Nisan ayından bu yana profesyonel boksörler gibi günde iki atrenman yapan Sarp Levendoğlu, “ Seyirci izlerken böyle boksör mü olur dedirtmemek için öncelikle fiziksel olarak çalışmaya başladım. Bir yandan Bujin Fight Club’ın hocalarından Burak Uğur’la çalışırken, diğer yandan senaristlerimizden Ali Tanrıverdi’nin eski boksör olan babası İsmail Tanrıverdi sayesinde eski Balkan Şampiyonu ve birçok şampiyonu boksa kazandırmış efsane hoca Ali Çıtak ve Fenerbahçe Boks Şubesi ile tanıştım. Yaptığımız antrenmanlarla kas yapımı bir boksörün kas yapısına dönüştürdük. Fenerbahçe Atletizm Şubesi’nden Ziya Hoca ile koşmayı yeniden öğrendim ve çeviklik ile kondisyon ağırlıklı antrenmanlar da yapmaya başladım. Yine Dünya Şampiyonumuz Adem Kılıçcı ile atrenman maçları yaptık. Yine Rambo Hasan lakabıyla tanınan Hasan Kemal Özdemir Hocamın da katkılarını söylemeden edemem. Karakterin fiziksel hazırlığını yaparken içsel hazırlığında da yine Fenerbahçe Boks Şubesi bana tarif edilemez bir katkıda bulundu. 8 yaşında boksa yeni başlayan bir boksörü de, yıldız, genç seviyesinde boksörleri de, Türkiye Şampiyonlarını da, olimpiyatlarda bayrağımızı dalgalandırmış Atagün Yalçınkaya’yı, Dünya Şampiyonu Adem Kılıçcı’yı, Vedat Hödük’ü de gözlemleme şansı verdi. Bana bu imkanları sunan Fenerbahçe Kulübü’ne başta Sayın Aziz Yıldırım’a Fenerbahçe Boks Şubesi Kaptanı Mert Öztemel’e ve Hocaların hocası Ali Çıtak’a sonsuz teşekkürler. Hem fiziksel, hem de ruh hali olarak şampiyonluk maçına hazırım”

Çekimleri Aralık ayında başlayacak olan filmin yönetmeni Murat Şeker ise, “Bugüne kadar rolüne böyle hazırlanan bir oyuncuyla karşılaşmamıştım. Sarp’a her baktığımda karşımda “Deliormanlı” Savaş Türkyılmaz’ı görüyorum. Bu da cast çalışmalarını tamamlamak üzere olduğumuz şu aşamada bir an önce çekimlere başlamak için heyecanımıza heyecan katıyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir