SİNEMA

Evlenmeden Olmaz 23 Ekim’de Vizyonda!

Özge Özberk ve Cansel Elçin’in başrollerini paylaştığı komedi filmi Evlenmeden Olmaz filmi, bu cuma vizyona giriyor.

Filmin konusu şu şekilde: Zeynep (Özge Özberk) ve Yavuz (Cansel Elçin) birbirini çok seven iki insandır, ancak Zeynep’in evlilik ısrarı, Yavuz’un ise evlenmeye sıcak bakmaması nedeniyle ayrılırlar. Ancak ikisi de birbirini unutmayı başaramaz. Zeynep, işi gereği “Evlenmeden Olmaz” adlı bir çöpçatanlık bürosuna 2 arkadaşıyla birlikte gittiğinde, büronun Adnan adlı tuhaf sahibiyle tanışır. Adnan Zeynep’e, eski aşkını unutturacak birini bulur, ancak bu kişi hepsinin hayatını tamamen değiştirecektir.

Filmin başrol oyuncusu Özge Özberk, filmle ilgili görüşlerini “Kadın-erkek ilişkilerini ele alan, sosyal medya üzerinden göndermeler yapan bir film oldu. Konusu ile de, ekibin içinde yer almaktan dolayı çok mutlu oldum. Bende çok keyif aldım. Bu bir ekip işi ve ekibin birbiriyle iyi iletişim kurması çok önemli. Çekimlerimiz çok keyifli geçti, umarız bu enerji perdeye de yansır ve izleyenlere geçer” sözleriyle aktarmıştı.

Filmin diğer başrol oyuncusu Cansel Elçin ise, “Çekimlerde çok eğlendik. Komediye da bu filmle giriş yaptım. İlk kez komedi filminde oynadım. Melodram filmlerde yer alıyordum, komedi istediğim bir tarzdı ve bu filmde benim, komedi tarzında oynamamı sağladı” şeklinde görüş belirtmişti.

Filmin galası, 1 Ekim günü Bodrum Kalesi’nde, 5. Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında gerçekleştirilmiş, filmin yönetmeni ve oyuncuları da galaya katılmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir