MODA

Stiliniz için Gardırop Rehberi

Gardırobunuzdaki diğer kıyafetlerle kolaylıkla kombinleyebileceğiniz, tüm havalar için olmazsa olmaz 9 parça, kombin önerileriyle size her gün ilham kaynağı olacak:

1. Basic Tişört (beyaz)

Beyaz tişörtünüz gardırobunuzun baş kahramanıdır.2. Gömlek (beyaz)

Beyaz gömleğinizi pantolon, etek ve şort ile kullanabilirsiniz; ya serbest bırakarak yada önden bağlayarak fark yaratabilirsiniz.
3. Elbise (siyah mini elbise. Trendi devam eden beyaz elbise de artık kurtarıcınız)

Düz siyah ve beyaz elbiseler ayakkabı değişiminize göre gündüzden geceye geçişte en kolaylık sağlayan parçanızdır!
4. Jean

Vücut tipinize en uygun olan jean pantolonu bulunca kendinizi çok şanslı hissedebilirsiniz. Bu zamansız parça en önemli kurtarıcınızdır.
5. Trençkot

Hangi kıyafetinizle tamamlarsanız tamamlayın; ister jean, ister siyah elbise isterse çıplak ten… Şık görünmeniz garantidir.
6. Stiletto (siyah yada nude renkte. Ayağınızda sorun varsa şık bir babet olabilir)

Her kadın için bir çift Louboutin stiletto ve Chanel babet tutkudur.7. Sneaker ( istediğiniz renkte olabilir, yazın sneaker yerine Birkenstock terlik tercih edilebilir)

Sneaker ve Birkenstock terlikler, her anınıza eşlik edebilir ve bu rahatlığın keyfini özellikle ofise giderken yaşayabilirsiniz.
8. Deri veya kot ceket

Biraz asilik arada iyidir. Cool tavrınızı stilinize yansıtacağınız bu parçalar, aynı zamanda serin havalarda kurtarıcınızdır.

9. Designer çanta (Klasik, yatırımlık lüks marka bir çanta)

Bir ömür boyu kullanabileceğiniz çantalara yatırım yapmak, stilinize de yatırım yapmaktır.

Herşey ile kombinleyebileceğiniz kıyafet ve aksesuarların uzun ömürlü olması önemlidir. Eksiklerinizi, kaliteli seçimler yaparak online ikinci el moda sitelerinden tamamlayabilir, gardırobunuzun kullanışlı olması için siz de giymediklerinizi boşuna bekletmeyip, satabilirsiniz.

Bütçenizi sarsmadan, her sabah mutluluk veren bir gardıroba artık sahipsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir