MODA

Merve Topal 2015/6 Sonbahar – Kış Koleksiyonu

Son dönemin gözde moda tasarımcılarından Merve Topal, rafine şıklığı yaratıcı stiliyle yorumladığı 2015 – 2016 sonbahar kış koleksiyonunu, geçtiğimiz günlerde global trendleri yakından takip eden moda tutkunu hanımların beğenisine sundu.

Feminenliği vurgulayan, ve sade ama bir o kadar da şık parçalardan oluşan koleksiyon, sektör otoriteleri tarafından şimdiden övgüyle bahsediliyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi moda tasarım bölümünden mezun olduktan sonra ünlü moda okulu Istituo Marangoni de eğitimine devam eden genç tasarımcı, yakın gelecekte İstanbul’da büyük de bir defile yapmaya hazırlanıyor.

Antik Mısır’ın son Hellenistik kraliçesi Kleoptra’dan esinlenerek şekillendirdiği ‘Modern Kleo’ isimli koleksiyon, 22 yaşındaki Topal’ın aynı zamanda ilk hazır giyim koleksiyonu olma özelliğini taşıyor.

Merve Topal hakkında detaylı bilgiyi, tasarımcının kurumsal sitesi www.mervetopal.com  adreslerinden alabilirsiniz.

Merve Topal 2015/6 Sonbahar - Kış Koleksiyonu - Fotoğraf 1Merve Topal 2015/6 Sonbahar - Kış Koleksiyonu - Fotoğraf 2Merve Topal 2015/6 Sonbahar - Kış Koleksiyonu - Fotoğraf 3Merve Topal 2015/6 Sonbahar - Kış Koleksiyonu - Fotoğraf 4Merve Topal 2015/6 Sonbahar - Kış Koleksiyonu - Fotoğraf 5

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir