MODA

2015 Topuklu Ayakkabı Modelleri

topuklu-ayakkabi-modelleri

Her yıl olduğu gibi 2015 yılında da topuklu ayakkabılar çok trend! Her 10 kadından 9’u artık topuklu ayakkabı giymekte. Yürümesi zor olduğu kadar, görüntüsü gerçekten harika! Bu yıl yüksek platformlu ayakkabılar yerini stiletto ayakkabı modellerine bıraktı. Peki, topuklu ayakkabı nasıl kombinlenir?

Bizce topuklu ayakkabılar en çok eteklerle güzel durmaktadır. Topuklu ayakkabıyı kloş eteklerle, deri eteklerle, kalem eteklerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Ayrıca topuklu ayakkabıyı etekle giymeniz sonucunda bacak boyunuzun uzadığını göreceksiniz. Bu yüzden topuklu ayakkabılar ile etekleri kombinlemekten korkmayın.

Yukarıda 2015 en trend ayakkabılarından birinin stiletto olduğunu söylemiştik. Açıkcası stiletto geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu nedenle her bayan mutlaka dolabında bir stiletto bulundurmalı. Stilettoyu özellikle dar elbise kombinlerinizde, dar paça pantolonlarınızla giymenizi öneriyoruz. Gece dışarı çıkarken veya bir cluba giderken sizi çok şık gösterecek bu ayakkabılar üstelik çok rahat!

Her kıyafetin altına giyebileceğiniz bir ayakkabı arıyorsanız terihinizi platformlu topuklu ayakkabıdan yana kullanın. Eğer çok sık ayakkabı almıyorsanız tercihinizi siyah veya bej renginden yana yapın. Çünkü bu iki renk neredeyse tüm kıyafetler ile uyum içindedir. Yüksek platformlu topuklu ayakkabı bol paça pantolonlarınızla, ispanyol paça pantolonlarınızla kombine edebilirsiniz.

Son olarak sizlere topuklu çizmelerden bahsetmek istiyoruz. Öncelikle belirtmek istiyoruz ki topuklu çizmeleri kış aylarında giyemezsiniz. Genelli sonbahar aylarında giymenizi öneriyoruz. Çünkü kar yağdığında, yerler buz olduğunda topuklu çizmeleri giymek imkansız bir hal alacaktır.

Sizde galerimizden 2015 topuklu ayakkabı modellerine bakabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir