MAGAZİN

Ayşe Özyılmazel Yıllar Sonra İçini Döktü: Hayatımın İçine Etti

Dün gece bir mekan çıkışında görüntülenenAyşe Özyılmazel’in kendisine eski eşi Ali Taran’ın yeniden jüri üyesi koltuğunda oturması sorulunca adeta çılgına döndü.

Ayşe Özyılmazel; “Ben bazı şeyleri anlamıyorum, kimse kusura bakmasın izliyorum süper şahane diyemiyorum. İnsanlar bir canciğer oluyorlar bir birbirlerinden nefret ediyorlar yine barışıyorlar benim böyle değer yargılarım yok”.

“HAYATIMIN İÇİNE EDİLDİ”

”Ben bazı insanlar hakkında iyi düşünmüyorum bazı insanlar benim hayatıma hiçbir kabahatim yokken kötü etki ettiyse ve ben bu etkiyi yıllarca üzerimde taşımak zorunda kaldıysam o insanlara başarılar dileyemeyeceğim. Ben iyi insan olmaktan çok yoruldum. Genç kızlığımı elimden alındı. Hayatımın içine edildi” diyerek eski eşi Ali Taran ve programın yapımcısı Acun Ilıcalı’ya göndermeler yaptı.

İşte Özyılmazel’in sitem dolu o açıklamaları:

“4 SENEDİR DEPRESYONDAYIM”

“Türkiye’de kadın olmak çok zor. Kadınsan tüm erkekler elinin kirini senin üzerine silip devam ediyorlar. Kimseye mutluluklar hayırlı işler dilemeyeceğim çünkü çok büyük ahım var. Çok kötü şeyler yaşadım 4 yıldır depresyondayım.

“MASUM GERİZEKALI BİR KIZIM, AŞIK OLDUM”

Ben masum gerizekalı bir kızım aşık olduğum için bir şeyler yaptım. Hata olarak görmüyorum ancak duygularımın bedelini 4 senedir ödüyorum.”

HASTA EŞİNİ BIRAKIP AYŞE İLE EVLENMİŞTİ

Ali Taran, kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond’a boşanmıştı. Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş tepkilere neden olmuştu. Bu boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011 tarihinde Ali Taran ile kendinden yaşça küçük olan Ayşe Özyılmazel,Bodrum’da Semiramis Pekkan’ın evinde görkemli bir şekilde hayatlarını birleştirdi.

DESMOND EVLİLİKTEN 4 AY SONRA HAYATA VEDA ETTİ

Zaten kanser tedavisi gören eski eş Selma Ann Desmond bu evlilikten 4 ay sonra hayata veda etti. Ali Taran eski eşi Selma Ann Desmond’un cenazesinde “Bana kızmakta sonuna kadar haklılar” demişti.

ESKİ EŞİN ÖLÜMÜ EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Selma Ann Desmond’un ölümü Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel cephesinde olumsuz etkiler bırakmış ve medyada tartışmalara neden olmuştu. Evliliklerinin 10. Ayında Ayşe Özyılmazel, İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi’ne başvurarak, Ali Taran’a boşanma davası açmış daha sonra bu evlilik olaylı başladığı gibi yine olaylı bir şekilde tamamen bitmişti.

ACUN’UN PROGRAMINDA YENİDEN JÜRİ KOLTUĞUNDA

Taraflar bu boşanmaya rağmen yine birbirlerine göndermelerde bulunmuş hatta Ayşe Özyılmazel’in boşandığı reklamcı eşi Ali Taran’ın Levet’teki ofisini basarak camları taşladığı iddia edilmişti. Aradan yıllar geçti o dönem Ali Taran’la yollarını ayıran Acun Ilıcalı Tv8’deki Yetenek Sizsiniz yarışmasının jüri koltuğuna yeniden Ali Taran’ı getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir