İLİŞKİLER

Sonbaharda İzlemelik Romantik Filmler

Sevgilinizin yanına kıvrılın ve sonbaharın her anında barındırdığı romantizminin tadını üç belki de dörde katlayacak zamanların en romantik filmlerinden birini başlatın. Bizden birkaç tavsiye:
Sonbaharda İzlemelik Romantik Filmler

When Harry Met Sally

Uzun zamandır birbirlerini tanıyan ve çok iyi arkadaş olan Harry ve Sally, birbirlerinin ruh eşi olduklarını anladıktan sonra bizlere son 30 yılın en güzel romantik filmlerinden birini izletiyor.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Çok sevdiğiniz halde bitmesi gerektiğini bildiğiniz bir ilişki yaşadınız mı? Cevabınız ‘evet’ ise severken ayrılmanın ne demek olduğunu biliyorsunuz: ACI. Birbirleriyle ilgili tüm anılarını sildirmeye çalışan Joel ve Clementine’ın yerinde olmayı hangimiz istemedik ki?

Moonrise Kingdom

Wes Anderson’ın adı bu filmi izletmeye yetiyor olmalı. Çok ama çok genç bir çiftin orjinal ve şiirsel aşklarını yanlarına alıp kasabadan kaçışını, tüm kasaba halkının onları ararken yaşadıkları eğlenceleri izlerken her Anderson filmi gibi bu da hiç bitmesin isteyeceksiniz.

Forrest Gump

“Run Forrest, run!” repliğini hepimiz, hayatımızın bir döneminde yerleştirecek yer bulmuşuzdur. Tom Hanks’in başyapıtlarından Forrest Gump, dünyanın en şanslı insanı Forrest’ın başından ne geçerse geçsin Jenny’e olan aşkının her zaman tek önceliği olduğunu anlatan tüm zamanların en güzel romantik filmlerinden biri.

Pride & Prejudice

Jane Austen’in aynı isimli kitabından uyarlanan filmler ve diziler arasında en başarılı olanı 2005 yapımı, başrollerinde Keira Knightley ve Matthew MacFadyen’in oynadığı bu versiyon. Film bittikten sonra sizi George Dönemi İngiltere’sinde yaşamadığınızın üzüntüsü ve bir Mr. Darcy’nizin olamayacağı gerçeğiyle başbaşa bırakıyor.

– See more at: http://www.mutlumikrop.com/icerik-detay/2590/sonbaharda-izlemelik-romantik-filmler#sthash.Lwyolax8.dpuf

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir