Genel

Yellow Medya Şehir Rehberi uygulamaları 12 şehri Windows 8 kullanıcılarıyla buluşturdu

Yellow Medya, 12 ayrı Şehir Rehberi uygulamasını Windows 8 kullanıcılarının hizmetine sundu. Türkçe ve İngilizce olarak kullanılabilen uygulamalar, İstanbul, Fethiye, Bodrum, Ankara, Çeşme, Antalya, İzmir ve Kapadokya gibi bölgelerdeki işletmelerin en güncel konum ve iletişim bilgilerine ulaşılabilmesini sağlıyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan uygulamalarda işletme ve kategori bazlı arama yapılabildiği gibi, en yakındaki işletmeleri kolayca görebilmek de mümkün.

 04.07.2013, İstanbul

 

Windows 8 işletim sistemli mobil cihazların kullanımının artmasıyla, Yellow Medya beğenilen Şehir Rehberi uygulamalarını bu hafta Windows 8 kullanıcılarının da hizmetine sundu. 12 şehir için ayrı ayrı tasarlanan Yellow Medya Şehir Rehberi uygulamaları hem turistler hem de iş seyahatine çıkanlardan büyük ilgi görüyor. Yellow Medya Şehir Rehberi kullanıcıları, bulundukları şehir veya bölgedeki firmaları ve rağbet gören turistik mekanları doğru bilgilerle hızlıca bulabiliyorlar.

 

“Türkiye’yi ziyaret eden yılda 32 milyondan fazla turist olduğunu ve bunların büyük çoğunluğunun akıllı telefon kullandığını” belirten Yellow Medya Genel Müdürü Trevor Nadeau, “Turistlerin Türkiye’deki güncel ve doğru firma bilgilerine en kolay ve hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyerek, ücretsiz olarak kullanıma sunduğumuz Yellow Medya Şehir Rehberi uygulamalarını hazırladık,” dedi.

 

Windows Phone Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen uygulamalarla; İstanbul, Fethiye, Bodrum, Ankara, Çeşme, Antalya, İzmir ve Kapadokya gibi birçok popüler bölgede bulunan işletmelerin konum bilgileri de dahil olmak üzere doğru ve güncel bilgilerine ulaşılabiliyor.

 

Yellow Medya Şehir Rehberi uygulamaları kapsamlı arama olanaklarıyla da öne çıkıyor.  Kullanıcılar belirli bir işletmeyi arayabildikleri gibi kategori bazlı arama da yapabiliyor ve ayrıca bulundukları konuma en yakın işletmeleri uygulama üzerinde görebiliyorlar. Uygulama üzerinden TripAdvisor’da işletmeler hakkında yapılan yorum ve puanlamalara ulaşabilmek de mümkün. Yellow Medya Şehir Rehberi kullanıcıları buldukları firma ve işletmenin bilgilerini Facebook, e-posta veya SMS ile arkadaşlarıyla da paylaşabiliyor. Türkçe ve İngilizce olarak kullanılabilen Yellow Medya Şehir Rehberi uygulamalarının Windows 8 dışında iOS ve Android işletim sistemli telefonlarla da uyumlu sürümleri bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir