Genel

Tektekçi’den dans dolu bir Beach Party!

Çeşme Alaçatı’ya shot kültürünü getiren Tektekçi Alaçatı, 30 Ağustos’ta eğlenceyi plaja taşıyor. Tektekçi tarafından Ramo Beach’te organize edilen “Tektekçi Beach Party”, Ege Denizi’ne karşı herkesi yıldızların altında dans ettirecek.

Shot kültürünün Alaçatı’daki temsilcisi Tektekçi, eğlenceyi bu defa plaja götürüyor. 30 Ağustos Cuma gecesi Ramo Beach’te gerçekleştirilecek olan “Tektekçi Beach Party”, dünyanın en güzel plajlarından ve denizlerinden birine sahip Altınkum’da herkesi yıldızların altında Tektekçi’nin shot’ları ve Tektekçi eğlencesiyle buluşturacak. Alaçatı, Beyoğlu, Bebek ve Ankara’da alıştığımız Tektekçi eğlencesi bu kez dev bir plaj partisiyle Tektekçi müdavimleriyle buluşacak.

 

Kumsalda Tektekçi eğlencesinde, Tektekçi’nin nev-i şahsına münhasır playlist’inden çalınacak keyifli müzikler sabaha kadar sürecek. Alaçatı’nın tek ve benzersiz mekanı Tektekçi, shot’larıyla bu defa 30 Ağustos Cuma günü Ramo Beach’i renklendirecek.

 

Ege denizinin mükemmel kokusunu içine çekerek, rengarenk shot’larla kendini müziğin ritmine kaptırmak isteyenler, 30 Ağustos’ta Tektekçi Beach Party’de buluşacak.

Tektekci_Alacati2 Tektekci_Alacati5

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir