Parke modasında doğal esintiler

Parke modasında doğal esintiler

Ev dekorasyonunda bu sezon etkisini fazlaca hissettiğimiz vintage tarz, parke seçiminde de kendini göstermeye başladı. Vintage tarzda dekore edilmiş bir odanın en iyi tamamlayıcısı eskitilmiş gibi gözüken parkelerdir. Eskitme tarz parkeler, doğal ahşap tonları ve kahverengilerden oluştuğu gibi; gri ve mavi tonları da oldukça sık kullanılır.


Ahşap tonlarda doğal banyolar


Ahşabın sakinleştirici doku ve renginin en iyi bütünleştiği mekânlardan biri de banyolardır. Son zamanlarda suya dayanıklı parke üretimi ile banyolarda da parke kullanılması oldukça popüler olmuştur. Doğal tonlarda ahşap dokulu parkeler, tercih edildiği banyolarda hem sakin hem de sıcak bir atmosfer yaratacaktır.



İpucu: Doğal tonlarda tercih ettiğiniz parkelerle oluşturduğunuz banyonuzda doğal temayı devam ettirecek aksesuarlar seçmeniz önemlidir. Bu kapsamda taş lavabolar son dönemde oldukça trend bir kullanımdır. Bu konsepti ahşap merdivenlerden yapacağınız raflarla tamamlamanız hem farklı hem de doğal bir banyo yaratacaktır.


Renkleri karıştırın


Bu sezona damgasını vuran parke trendlerinden biri de renkli parke kullanımıdır. Eğlenceli ve sıcak mekanlar yaratan bu kullanım özellikle arkadaşlarınızla toplanıp sohbet ettiğiniz ya da yemek yediğiniz alanlarda kullanılabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir