Genel

Miranda Kerr röportajı, Miranda Kerr güzellik sırları

@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.
09.04.2015

Miranda Kerr, güzelliğiyle birçok kadına ilham veriyor. Yıllar geçtikçe olgunlaşıyor ve kabul etmeliyiz ki daha çekici görünüyor. Miranda Kerr’in güzelliğinin sırrı doğal ürünler kullanmasında saklı. Ünlü model, doğal ürünlere o kadar inanıyor ki, kendi organik güzellik markasını bile yarattı. Ürünlerinin içeriğinde büyükannesinin çocukluğundan beri ona içirdiği noni meyvesi bulunuyor. Pudra.com olarak Miranda Kerr ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajda güzellik sırlarını da sorduk.

Pudra.com: Çantanızda her zaman taşıdığınız güzellik ürünleri neler?
Miranda Kerr: Çantamda her zaman el kremi, lip balm ve yüz spreyi taşırım. RMS aydınlatıcımı seviyorum ve görüntüme aydınlık katmak için göz çevreme uyguluyorum. Ve biraz da kapatıcı, bu her zaman güzel bir görünüm için yardımcı olur.

Herkese verdiğiniz güzellik tavsiyesi nedir?
Sertifikalı organik kişisel bakım ürünlerini kullanın. Mevcut cilt bakım markalarının çoğu, sağlığınıza zarar verebilecek toksik kimyasallar içeriyor, bu yüzden Kora Organics markasını yarattım.
miranda kerr guzellik sirlari kora organics rms

Favori beş güzellik ürününüz hangileri?
Favori beş güzellik ürünüm; “Kora Nemlendirici Gündüz ve Gece Kremi”, “Kora Organics Arındırıcı Krem” ve her hafta kullandığım, böylece cildimin daha yumuşak, arınmış ve nemli olmasını sağlayan “Nemlendirici Maske”. Ayrıca vücudumun pürüzsüzlüğünü, tonunu ve dokusunu koruyabilmek için geceleri “Kora Organics Lüks Kuşburnu Vücut Yağı”nı kullanıyorum. Sabahları ise cildimin nemli ve parlak kalabilmesi için “Kora Organics Zenginleştirilmiş Vücut Losyonu”nu tercih ediyorum.

Cilt temizliğinizde nasıl bir rutininiz var?
Yoğun çalışan bir anne olarak, çok fazla vaktim olmadığı için daha etkili bir güzellik rutini benimsemek durumundayım. Yüzüm için, Kora Organics Köpük Temizleyici, Enerji Veren Turunçgil Spreyi, Nemlendirici Gece ve Gündüz kremini kullanıyorum. Bu basit ama oldukça etkili üç aşamayı her sabah ve akşam uygulamak oldukça önemli.

Saç bakımınızı nasıl yapıyorsunuz?
Saç bakımım için haftada bir kez organik Hindistancevizi yağı ya da zeytinyağı kullanıyorum. Bu şekilde hem kafa derimi besleyip hem de saçıma inanılmaz bir parlaklık katıyorum.

Miranda Kerr stilinin sırlarının öğrenmek için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir