Genel

Lezzet keşfi başlıyor


Yeni ‘başlangıçlar’ Go Mongo ile başlar

Go Mongo, başlangıçlarıyla ana yemeğe geçmeden önce sizi lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Kıymalı Çin Mantısı, Samosa ve Gevrek Karidesler ile Go Mongo’nun tadını çıkarmaya hemen başlayın.

Go Mongo_Gevrek Karides

“Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi olan Go Mongo, başlangıç menüsüyle tadına doyulmaz bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Değişik lezzetler konusunda fark yaratan Go Mongo, Çin Mantısı, Gevrek Karides ve Samosa ile favoriniz olacak seçenekler sunuyor.

 

Go Mongo’nun başlangıçlarından olan Kıymalı Çin Mantısı, sebze eşliğinde sunulurken, acı biber sos ile servis ediliyor ve damaklarda enfes bir tat bırakıyor. Hint baharatlı patates börekleri olarak bilinen Samosa ise, nane-yoğurt chutney ile beraber servis edilirken, lezzetinden de söz ettiriyor.

 


Pane edilmiş iri karidesler kızartması olan Gevrek Karidesler tam bir atıştırmalık. Çok ince açılmış hamur içinde karides, tatlı acı sos eşliğinde çok güzel bir uyum oluşturuyor. Bu lezzeti deneyenler etkisinden uzun süre kurtulamıyor.

 

Go Mongo’da özenle seçilen malzemelerle hazırlanan eşsiz başlangıçlarla yemeğinizin en başından itibaren bu keyfi doyasıya yaşayacaksınız!

Go Mongo_Samosa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir