Çekici görünmenizi sağlayacak stil önerileri

Çekici görünmenizi sağlayacak stil önerileri

Tüm tarz kıyafetlere, çeşit çeşit makyaj malzemelerine ya da tonlarca ayakkabıya ihtiyacınız yok. Çekici görünmenin küçük sırları var. Bazı stil önerileriyle çok daha çekici hale gelebilirsiniz.


Çekici görünmeyi garanti altına almak istiyorsanız bu stil önerilerini mutlaka deneyin.


İşte işinize yarayacak stil önerileri:


Dantelli kıyafet


Her zaman kadınsı bir tercih olan dantelli kıyafetler bu yılın trendleri arasında oldukça ön planda yer alıyor. Üzerinizde çok zarif duracak dantelli kıyafetlerle gecenin en çekici kadını siz olabilirsiniz.


Dumanlı göz makyajı


Hem seksi hem de şık bir görünüm sağlayan dumanlı göz makyajı (smokey eyes) ayna karşısında makyaj için saatler harcamadan seksi görünmenizi sağlar. Sade yüzünüze uyguladığınız buğulu göz makyajınız ile bir anda havanız değişecek.



Topuklu ayakkabı


Seksi ve çekici görünmenin bir parçası olan topuklu ayakkabılar stilinize şıklık katıyor. Saatlerce üzerinde durmak zor olsa da kot pantolonla dahi giydiğinizde muhteşem bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor.


Kırmızı ruj


Kırmızı dudaklarla her zaman seksi görünmek mümkün. Dudak parlatıcılarını bir kenara bırakın, cesur ve çekici görünmek için kırmızı rujları tercih edin.



Mini elbise


İster mini etek, isterseniz mini bir elbise, isterseniz mini bir şort… Seçiminiz hangisi olursa olsun bu kıyafetle oldukça seksi görüneceksiniz. Modası hiç geçmeyen mini elbiselerden gardırobunuzda mutlaka olmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir