EV DEKOR

Cam Aksesuarları

 

Cam aksesuar en sevdiğim dekorasyon malzemelerinden birisidir. Camın doğallığının dekorasyona ayrı bir enerji kattığını düşünüyorum.

Cam aksesuarlarını evinizde farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Belli bir cam objenin kolleksiyonunu yapabilirsiniz. Burada olduğu gibi cam şişeler bir arada çok güzel duruyorlar.

Renkli cam vazolar da bir arada çok şıklar. Özellikle renk birleşimi muhteşem olmuş. Siz de evinizin rengine uygun cam objeleri toplayarak dekorasyonunuzda hoş bir etki yaratabilirsiniz. Mavi ve yeşil tonları bir arada harika görünüyorlar. Pembe-yeşil, mor-yeşil gibi tonları da evinizin renklerine göre kullanabilirsiniz.

Renksiz cam kavanozların içerisine çeşitli malzemeler koyarak onlara renk katabilirsiniz. Örneğin pembe düğmeler, mavi nazar boncukları vs. cam kavanozlarla harika görüneceklerdir. Siz de bu şekilde fazla bir harcama yapmadan evinize hoş bir renk katmış olursunuz.

Cam aksesuar deyince opalin fotoğrafı koymadan yapamadım. Opalin en sevdiğim malzemelerden birisidir. Beyaz taş opalinler bir arada çok ama çok güzel görünüyorlar.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir